Lahjakortti postissa

Lahjakortillamme voit maksaa unohtumattoman illallisen juomineen tai nopean ja maistuvan lounaan kummassakin ravintolassamme Roka Street Bistrossa Ainonkadulla tai Roka Kitchen & Wine Barissa Koskikadulla. Lahjakortilla voit maksaa myös ravintolamme järjestämissä viinitastingeissä ja muissa tapahtumissa.

Verkkokaupastamme voit tilata helposti ja nopeasti lahjakorttimme, joko itselle tai lahjaksi. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta sen ostopäivästä. Lahjakortilla voi maksaa myös osissa.

Lahjakortti toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen. Lahjakortin käsittely- ja toimituskulut 5,00 euroa.

Jos haluat ostaa lahjakortin joka lähetetään sähköpostitse? Osta email lahjakortti täältä.

Valitse summa

Roka Kitchen & Winebar on tunnelmallinen bistro Ranskassa, tapaksia Espanjassa, itse tehtyä pastaa Italiassa, makuja ja viinejä ympäri maailmaa. Nämä halusimme tuoda Rovaniemelle, lähelle sinua! Roka Kitchen & Wine Barista teimme uudenlaisen olohuoneen makuelämyksille, laatuviinejä ja cocktaileja myöten.

Koskikatu 8
96200 Rovaniemi

Ravintola Roka Street Bistro uudenlaisen 25 paikkaisen kortteliravintolan, jossa tarjoamme sitä mitä teemme ja osaamme parhaiten; parhaista raaka-aineista valmistettua katuruokaa sekä bistrotyylisiä aitoja makuja ja palvelua, laatujuomia unohtamatta. Vaikutteina vahvasti Amerikka, Italia ja Meänperä.

Ainonkatu 3LH2
96200 Rovaniemi